Regles del joc del futbol

Futbol - sense exagerar el joc esportiu més popular del món. Un gran nombre d'homes i dones adultes, així com nens de diferents edats, juguen aquesta magnífica diversió amb la pilota, que desenvolupa l'esperit d'equip, millora la força, l'agilitat i la resistència i promou la socialització.

Les regles oficials del joc del futbol són extremadament complexes i no són accessibles per a tots els nens. No obstant això, els nens aprenen a jugar aquest joc d'acord amb les seves regles, utilitzant només conceptes bàsics i notacions. De totes maneres, aquest joc d'equip sempre resulta inusualment interessant, emocionant i emocionant.

En aquest article, posem a la vostra disposició les regles del futbol domèstic per a nens, a través del com cada nen esbrinarà la funció que realitza i com ajudar al seu equip a guanyar aquest partit difícil.

Les regles del joc de futbol per a nens

Per al joc de futbol, ​​es requereix una plataforma de nivell especial de no més de 30-40 metres de llarg i 15-30 metres d'ample. A través de la plataforma donada es dibuixa una característica que la divideix en dues meitats, i als costats s'estableixen 6 banderes, 4 de les quals són angulars i 2 són mitjanes.

Als extrems del rectangle, hi ha instal·lades o gravades portes idèntiques de 3 a 4 metres d'alçada. La versió oficial del joc consisteix en 2 meitats de 45 minuts, que estan separades per un descans de 15 minuts. Si el futbol juvenil és jugat per nens molt petits, que poden cansar-se durant aquest temps, la durada del mig temps sovint disminueix fins als 15 minuts, mentre que la durada del descans és de només 5 minuts.

Abans de l'inici del joc, tots els participants es divideixen en 2 equips, cadascun dels quals té el mateix nombre de jugadors de 4 a 11, depenent dels acords assolits entre les parts. La resta dels nois al mateix temps poden seure a la banqueta i esperar al seu torn.

Cada membre de l'equip del futbol realitza una funció específica. En aquest cas, els rols entre jugadors es poden distribuir de diferents maneres: cada equip ha de tenir un porter, un o més atacants, així com migcampistes i defensors. Al començament del joc, cada jugador ocuparà el seu lloc en el camp, en funció de l'arranjament triat.

Com a regla general, el joc comença amb molts. Amb la seva ajuda, es determina quin equip inicialment començarà el joc, i quin seleccionarà de forma independent la porta. En una altra versió, l'àrbitre juga l'àrbitre, i l'equip entra immediatament al joc, que va aconseguir aconseguir-ho primer.

En tot cas, el joc comença des del centre del camp, on el capità d'un dels equips o el jutge entren a la pilota al joc. En el futur, al llarg del joc els participants intenten apropar-lo a la meta del seu oponent i marcar un gol, així com no permetre als jugadors de l'equip "enemic" arribar a la meitat del camp.

Segons les regles, no està permès el joc a la mà del futbol per part de cap jugador, a excepció del porter. Passar, aturar i defensar la pilota en aquest joc només està permès pels peus. En fer-ho, no podeu posar els peus entre ells ni empènyer els altres amb les mans.

Qualsevol violació de les regles del futbol fixades immediatament per un jutge o el seu ajudant. Segons el que ha passat, el jugador pot ser avisat o eliminat del camp. A més, un equip que ha violat les normes, en el futbol, ​​pot rebre un tir lliure o penalitzar. Els punts marcats pels gols marcats com a resultat d'aquestes vagues són comptabilitzats per l'equip guanyador a l'una amb altres punts.

En el cas que, a partir de dues meitats, el resultat del partit no es determini, d'acord amb les regles, s'assigna un temps addicional al futbol. Mentrestant, la necessitat d'això només sorgeix en el cas que el joc necessàriament sigui un guanyador. En partits amistosos, es permetrà un empat.

A més, us suggerim que llegeixi les regles del joc en pionera.