Monte Carlo

Una bella i luxosa ciutat-estat de Mònaco sempre ha estat interessant per als turistes amb els seus ulls . Un d'ells és el circuit Circuit de Mònaco, a la zona elegant de Monte Carlo, que discorre per la Riviera francesa. Aquest camí de la ciutat es converteix en el principal recorregut durant la Fórmula 1. Quan es realitzen competicions de competició, queda completament bloquejat i els autobusos locals estan exclosos de la ruta.

Per descomptat, durant el campionat, la ral • lis-ruta Monte Carlo es converteix en el centre principal de turistes, celebritats i atletes. Hi ha ofertes de contractes i patrocini amb els guanyadors de les curses. Els habitants de Mònaco, que tenen apartaments al llarg del recorregut, són cada vegada més rics a costa de llogar-los en aquest moment. La pista es va convertir en la més popular i valuosa per als pilots, així com per als fanàtics de competicions increïbles, ja que només és important no per al campionat durant el campionat, sinó també la destresa i la capacitat de conduir el cotxe a gran velocitat.

Història de la pista a Montecarlo

La ruta de concentració a Montecarlo va ser la ruta principal des del naixement de la Fórmula 1. Aquesta etapa més aviat complicada del concurs va decidir obrir el Príncep Albert I el 1911, i el 1929 es va celebrar la primera cursa de formació. El 1950, el circuit de ral·li a Monte Carlo es va convertir en el circuit obligatori del campionat mundial de Fórmula 1. El guanyador de la primera carrera va ser Juan Manuel Fangio. El 1952, durant la cursa, el pilot italià Luigi Fagioli va morir tràgicament. No va tenir temps de frenar el perillós túnel de la carretera i es va estavellar. Després d'aquest incident, tot el món va començar a parlar sobre el perill de la ruta i va ser expulsat de la Fórmula 1 fins a 1955. No obstant això, el 1955, el circuit va tornar al calendari de carreres del campionat. A partir d'aquest moment, dues morts més de corredors van tenir lloc a la ral • li de Montecarlo, i dos van fer volar al mar per cotxes, però això no va influir en la celebració del campionat. La longitud de la pista de carrera va canviar amb el temps, l'última configuració va ser el 2003 de 3370 m a 3340 m.

La velocitat màxima de pas de totes les etapes es va fixar el 2007. A una velocitat de 110 km / h, el pilot de competició de ral·lis francès Sebastien Loeb va mostrar resultats sorprenents, el millor de la història de la Fórmula 1. Va conduir la pista a Citroen C4 durant 3 hores i 10 minuts, que es va convertir en un rècord mundial.

Gran Premi a la pista de Monte Carlo

Per als principiants i els genets més coneguts del món, la victòria a la pista de Montecarlo és un esdeveniment molt important, ja que és en aquesta etapa que els pilots mostren la seva capacitat d'adaptació a la carretera i la capacitat de conduir el cotxe a tota velocitat. La pista de carrera és molt estreta, només dos cotxes poden accedir al seu ample en les seves dimensions, per això "treballar per avançar" és una decisió molt estúpida i perillosa de qualsevol pilot. Per aconseguir la victòria tan esperada de la Fórmula 1, els atletes haurien de passar els torns i túnels que es troben a la pista de concentració a Mònaco fins a 17. El camí sembla una serpentina molt empinada, un moviment equivocat i el vol és inevitable i potser fins i tot un resultat letal.

Abans dels pilots del campionat dels cotxes de competició, és molt important triar el cautxú adequat, ja que l'autopista de la carretera està plena d'extenses zones: asfalt humit, gel, neu, trams secs. Aquestes etapes alternen moltes vegades, de manera que els pneumàtics mal seleccionats poden comportar-se bé en asfalt sec i no poden fer front a la coberta de gel. Els corredors intenten escollir el cautxú tou i presten molta atenció a l'accionament dels cotxes, l'aerodinàmica i la mateixa estratègia de la cursa.

El ral·li de Monte Carlo està ple de perills que els pilots esperen. Les fases més difícils van ser els girs pronunciats "Forquilla" i túnels nocturns. La cursa més perillosa del campionat és la nit. Per a aquesta cursa, es seleccionen 10 pilots, que van mostrar els millors resultats durant els entrenaments. Les competicions nocturnes s'estan tancant i la cursa final de la Fórmula 1.

A més de competir, també us recomanem visitar museus locals ( Museu Oceanogràfic , Museu Vell de Mònaco , Museu de l'Automòbil), el Palau Príncep i, per descomptat, el Casino Monte Carlo .