Andy McDowell, de 59 anys, va aparèixer per primera vegada a les pantalles completament nues

La famosa actriu nord-americana Andy McDowell, que és coneguda per l'espectador en pintures tan emblemàtiques com "Groundhog Day" i "Hudson Hawk", va ser exposada per primera vegada davant de la càmera. Això va succeir en la cinta "Love After Love", que es va mostrar al festival de cinema "Tribeca-2017" a Nova York. En aquesta pel·lícula, McDowell, de 59 anys, va exercir el paper principal: una dona que va perdre al seu marit.

Andy McDowell a la pel·lícula "Love After Love"

Andy no dubta a desvestir-se davant de la càmera

Per la seva experiència de 30 anys en l'actuació, McDowell mai ha estat completament nu. L'aparença en forma nua en pantalles a l'edat de 59 anys va sorprendre tant al públic com als fanàtics. És per això que en el festival de cinema "Tribeca-2017", on Andy estava present, la primera pregunta que els periodistes va fer va ser obra d'escenes franques a la pel·lícula "Love After Love". Així és com l'actriu li respon:

"No podia pensar que desquiciar-se davant la càmera, la meva persona causaria un interès sense precedents. Només vull dir que no sóc un orgull, però vaig créixer en un moment en què cada actriu famosa tenia un doble per a escenes nues. Per això no vaig brillar a la pantalla. A més d'això, sempre he pensat en els meus fills. No voldria que vinguessin a la seva mare amb un botí nu quan eren joves. No obstant això, el temps passa i la meva Sarah, Rainey i Justin ja han crescut, i el públic percep escenes càndidas molt diferent del que fa 30 anys. Per això he acceptat jugar en aquesta imatge. Quan la selecció dels actors estava passant, em van dir immediatament que hi hauria poques escenes franques. Pensant, encara estava d'acord, però no per aparèixer nua, sinó per jugar un paper molt difícil i interessant per a mi ".
Tir de la pel·lícula "Love After Love"
Andy juga a la dona que va perdre al seu marit
STARLINKS

Andy va compartir la seva impressió de la pel·lícula

Ara, pel que fa al drama de Love After Love, realment no se sap res, a excepció d'alguns fets. La trama es va basar en una història sobre una parella casada en què una dona experimenta una mort inesperada del seu marit. A més de McDowell, els actors de la pel·lícula van incloure a Seth Barrish, James Adomian, Chris O'Dowd, Drie Hemingway i molts altres.

En una entrevista recent, Andy va descriure el seu treball en la cinta "Love After Love":

"Mentre estava rodant, em vaig adonar simplement com una actriu, que juga un paper. No obstant això, després de veure aquesta pel·lícula, em va sorprendre el trist que em veig a la pantalla. Mai vaig pensar que podia ser així. Crec que la raó per la qual vaig poder jugar naturalment el dolor de la pèrdua és que he experimentat alguna cosa similar a la meva vida. A més, em va sorprendre la meva mirada en escenes nues. Hi ha tanta vulnerabilitat en mi que és molt difícil descriure'l amb paraules ".
Andy McDowell