Kylie Minogue va descriure com es va curar de depressió per la seva estada a Tailàndia

Fa un any per als fans, la cantant de 49 anys, Kylie Minogue, va sonar una notícia bastant trist. Es va donar a conèixer que ella es va negar a casar-se amb el seu prometedor Joshua Sass, qui la va trair a la vespra de les noces. El fet que la ruptura de l'actor i el cantant es donés a aquesta última és molt difícil, va dir en la seva entrevista a The Sun.

Kylie Minogue

Tailàndia va salvar a Kylie Minogue

Després que el cantant de 49 anys va aprendre sobre la traïció de la seva promesa, va aparèixer una altra notícia sorprenent a la premsa. Resulta que la relació entre Sass i Minogue no era més que accions planificades per part de Josué. Els periodistes van dir que l'actor britànic va fer girar la novel·la amb Kylie, de manera que la seva carrera va pujar. Pel que fa a Minogue, aquesta informació la va fer sorprendre, després d'això va seguir una depressió prolongada. En la seva entrevista, el cantant va descriure com va lluitar amb el seu estat deprimit:

"Per aprendre la notícia que Sass em feia servir, va ser un gran cop. No podia imaginar que aquest home sabés ocultar-se professionalment. Per recuperar una mica i curar les ferides, vaig anar a Tailàndia. Em vaig adonar que només allí podrien recuperar-me d'una crisi nerviosa i depressió. Realment necessitava recuperar-me moralment per començar a viure. Vaig volar a Tailàndia i vaig parlar amb algunes persones allà. Se'm aconsellava estar sols i no distreure's amb res. Com a resultat, durant 6 dies de la meva estada en aquest estat, no vaig pronunciar una paraula. Aquesta vegada em va curar, i vaig tornar a casa totalment renovada ".
Kylie Minogue i Joshua Sass

Després d'això, el cantant va decidir explicar-se el que pensava sobre l'amor en general. Això és el que va dir Kylie sobre això:

"Malgrat que Sass em va causar molta pena, i em va decebre la relació, no puc creure en l'amor. Ja saps, potser ja fa molt de temps obrir el cor a un altre home. M'encanta estimar i adorar ser estimat. Em sembla que això és perfectament normal ".

A continuació, l'entrevistador va fer la pregunta sobre el que Minogue està pensant en Joshua Sass, i així va comentar Kylie sobre la situació amb l'ex amant:

"No vaig a dir res sobre ell. Per a mi és una història. Vaig tirar endavant aquest trist capítol de la meva vida i no vull tornar-hi més ".
Llegiu també

Kylie lamenta que no tingui fills

Al finalitzar la seva conversa amb l'entrevistador, Minogue va decidir tocar un tema molt personal, dient-li que estava més preocupada per ella avui. Aquestes són les paraules que va dir Kylie:

"Lamento molt que no puc tenir fills. Aquest problema em persegueix tota la meva vida, però ara ja ho he reconciliat. Sí, no puc concebre, però no hi ha res a fer al respecte. Així que aquest és el meu karma ".